Våra tjänster

Oavsett vilket städbehov ni än har så finner ni tjänsten här. Från Gustafs till Fagersta finns vi tillgängliga med lösningar anpassade efter ert önskemål med en nära återkoppling för att säkerställa ett tillfredsställande resultat.

Vi har olika tjänster vi kan erbjuda våra kunder, helt beroende på vilket önskemål eller behov det finns. Vi har för närvarande en mängd olika kunder, allt från privatpersoner till större företag som använder sig av våra tjänster och det blir då viktigt för oss med nära kommunikation och återkoppling. Att se resultat och utvärdera arbetet med kund gör att vi kan utveckla oss och därmed kunna erbjuda en skräddarsydd lösning för kundens städbehov.

Vårt upptagningsområde är Hedemora med omnejd, mer specifikt från Gustafs till Fagersta. Det vi kan hjälpa dig med inkluderar då olika typer av städtjänster där hemstädning, byggstädning, flyttstädning och städning av dödsbo är exempel.

Vi hoppas att ni, precis som exempelvis Setra, Centrumtryck och Gustafs inredning, kan ha oss i åtanke när ni har allt från ett golv som behöver sopas till drygt 200 fönster som behöver putsas!