Om oss

EMStädservice startades 2005 i Hedemora av två vänner och har sen dess vuxit i takt med tillströmningen av kunder. Med en bättre städupplevelse som affärsidé och gedigen erfarenhet har vi kunskapen och möjligheten att vara just den städservice som efterfrågas.

EM Städservice har sedan starten haft en spikrak linje uppåt i utveckling och engagemang. Från att ha varit två vänner som drog igång företaget som ett sidoprojekt har vi idag tagit steget full ut och börnotnerats, samtidigt som antalet anställda ökat i takt med våra kunder.
Idag är vi sex anställda som har en vilja att hela tiden gör saker lite bättre. Ett nära samarbete kombinerat med en effektiv återkoppling tror vi är grunden till ett bra resultat för både oss och våra kunder.

EM Städservice är väldigt glada över att få återkommande förtroende från våra kunder. Vi ser därför att vår affärsidé fungerar. Vi gör vårt arbete prickfritt för att våra kunder ska kunna göra sitt lika bra. Det finns en ömsesidig respekt för varandra, i en miljö där vi tillåts vara precis så bra som vi är. Vi tar vår uppgift på absolut allvar och låter all vår expertis inom städservice göra våra kunder nöjda. För det är precis så det är för oss, ett rent nöje!